Η SPARTA GOURMET σας καλωσορίζει στην 15η Γιορτή Ελιάς και Λαδιού

Η εταιρεία  συμμετέχει στην 15η γιορτή ελιάς και λαδιού στην πόλη μας ως ο μέγας χορηγός των εκδηλώσεων αλλα και ως εκθέτης.

Σκοπό της εταιρείας  είναι να ενισχύσει  τις προσπάθειες των τοπικών  διοργανώσεων που  προβάλλουν τα  τοπικά προϊόντα και να αναδείξει την αξεπέραστη ποιότητά τους.

Παράλληλα ,η SPARTA GOURMET θα παρουσιάσει τα προϊόντα της που προέρχονται από  ελιές καλαμών και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αποκλειστικά  από  την Λακωνική Γη.

Έτσι όλοι οι πολίτες που θα περάσουν από το περίπτερο της εταιρείας, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα γνωρίσουν και επιπροσθέτως να ρωτήσουν οτιδήποτε επιθυμούν για τις παροχές και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Η Sparta gourmet αξίζει να σημειωθεί  πως παρόλο  που μετρά λίγους μήνες παρουσίας , κατάφερε να διαχειριστεί περίπου χίλιους  τόνους ελαιολάδου αποκλειστικά από την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας και προχωρά ακάθεκτη, αυξάνοντας συνεχώς την εξαγωγική της δραστηριότητα. Οι αγορές  λαδιού και ελιάς συνεχίζονται, ενώ πλήθος κοντέινερ φεύγουν διαρκώς προς διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο ιδρυτής της Ευστάθιος Βαλιώτης έχοντας μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, στοχεύει στην ανάδειξη  του Λακωνικού Ελαιολάδου και της ελιάς  στα πέρατα του  κόσμου.