H ΚΑΥΚΑΣ και η Schneider Electric αναβαθμίζουν την Μονάδα Αιμοκάθαρσης Μολάων!

Δείτε φωτογραφίες

Την επέκταση και την τεχνική αναβάθμιση της Μονάδας Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Μολάων, δομής η οποία καλύπτει τις ανάγκες ενός πολύ μεγάλου τμήματος του πληθυσμού της Λακωνίας, υποστηρίζουν εμπράκτως η ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και η Schneider Electric.

Η ΚΑΥΚΑΣ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, συνεργάστηκε επιτυχώς για ακόμη μια φορά με την Schneider Electric, παγκόσμιο πρωτοπόρο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, για την υποστήριξη της επέκτασης και ανακαίνισης της Μονάδας Αιμοκάθαρσης της Νοσηλευτικής Μονάδας των Μολάων.

Οι δύο εταιρείες σχεδίασαν, κατασκεύασαν και προσέφεραν, τέσσερις (4) σύγχρονους ηλεκτρικούς πίνακες τύπου Isolated Smart Panel με δυνατότητα διασύνδεσης με ενεργειακή πλατφόρμα, οι οποίοι θα ενισχύσουν την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Αιμοκάθαρσης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους δράσης οι δύο εταιρείες συμβάλλουν με την υποδομή και την εμπειρία τους στην ουσιαστική αναβάθμιση της -τόσο σημαντικής για την ευρύτερη περιοχή – συγκεκριμένης δομής υγείας.

Ο δρ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, Αν. Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας δήλωσε σχετικά: «Θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες της διοίκησης του Νοσοκομείου για αυτή την σπουδαία προσφορά της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και της Schneider Electric. Πρόκειται για μία ιδιωτική πρωτοβουλία που ενισχύει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας για να προσφέρουμε στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς της ευρύτερης περιοχής αλλά και στο μεγάλο αριθμό τουριστών κατά τους θερινούς μήνες, υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Αποτελεί μία σημαντική συνεισφορά και πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από δύο κορυφαίες στο χώρο τους εταιρείες. Μακάρι η σημαντική αυτή προσφορά να βρει και άλλους μιμητές όχι μόνο στο Νοσοκομείο μας, αλλά και σε άλλες δομές του ευαίσθητου τομέα της Υγείας στη χώρα μας».

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΚΑΥΚΑΣ: Παναγιώτης Χειμαριός | 216 3003287 pcheimarios@kafkas.gr

Σχετικά με την Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ:
Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 71 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στον χώρο (πάνω από 45 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.

Σχετικά με την Schneider Electric
Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.
Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.
Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.
www.se.com www.se.com/gr