Γύθειο: Σύλληψη 21χρονης και ανηλίκου για κλοπή περιπτέρου και μοτοποδηλάτου

Συνελήφθησαν, στις (20.4.2018) το μεσημέρι, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου μία 21χρονη και ένας ανήλικος, γιατί όπως προέκυψε, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, η 21χρονη, αφαίρεσε από περίπτερο ημεδαπού εμπορεύματα, ενώ στην συνέχεια μαζί με τον ανήλικο, αφαίρεσαν μοτοποδήλατο ημεδαπού. Τόσο τα εμπορεύματα, όσο και το μοτοποδήλατο, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης Συνελήφθησαν, χθες (21.4.2018) το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο ημεδαποί, μία 21χρονη και ένας ανήλικος, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (20.4.2018) το βράδυ στο Γύθειο Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρήματα, από τα οποία ο ηλεκτρονικός υπολογιστής βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.
Συνελήφθη, χθες (21.4.2018) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.