Ο Γρηγόρης Φλώρος από την Σπάρτη επιστρέφει με μία υπέροχη μπαλάντα!

Έρχεται σε πρώτη μετάδοση στον FLY 89,7 - Συντονιστείτε !

Ο ανερχόμενος Γρηγόρης Φλώρος από τη Σπάρτη,  μας συστήνεται μέσα από το νέο του τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Η ομορφιά των ματιών σου”. Είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί με τη διαφορά ότι τώρα πρόκειται για την 1η solo ερμηνεία του. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος. Μία αισθαντική μπαλάντα από την  λαϊκή φωνή του Γρηγόρη που θα σας αγγίξει.!

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του Fly news και βέβαια και τους ακροατές της ραδιοφωνικής συχνότητας του FLY 89.7

Είμαι ο Γρηγόρης Φλώρος και θέλω να σας παρουσιάσω το νέο μου τραγούδι με τίτλο ” Νιώθω τυχερός”. Είναι η πρώτη μου απόπειρα να δημοσιεύσω τραγούδι του οποίου οι στίχοι και η μουσική είναι δική μου και η χαρά μου δεν περιγράφεται. Όνειρο ζωής. Η ενορχήστρωση και η ηχογράφηση έγινε από τον φίλο Γιώργο Γιαννικόπουλο στο Orange Studio στην Πάτρα.
Πλέον αγάπη μου για την μουσική, οι προσωπικές μου εμπειρίες και τα συναισθήματα έχουν αρχίσει να “μπλέκονται” και να παίρνουν μορφή τα τελευταία χρόνια γράφοντας έτσι τραγούδια τα οποία σιγά σιγά θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο. Είτε είναι από την δική μου φωνή είτε από άλλους τραγουδιστές. Και το λέω αυτό επειδή σαν Γρηγόρης έχω πάρει την απόφαση να αποχωρήσω σιγά σιγά από τις live εμφανίσεις. Αν και το σκεφτόμουν το τελευταίο καιρό πολύ έντονα, προ καραντίνας δηλαδή, η πανδημία με βοήθησε ούτως ή άλλως να συνηθίσω αυτή την δύσκολη απόφασή μου λόγω του ότι δεν γίνονται live εμφανίσεις και να δώσω προτεραιότητα σε άλλα πράγματα και υποχρεώσεις. Την αγάπη μου για την μουσική πλέον θέλω να την υπηρετώ από άλλο πόστο που αυτό είναι του τραγουδοποιού, με αργά σταθερά βήματα.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου την μπάντα ” Λαϊκές Νότες” που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω απίστευτες στιγμές και εμπειρίες ζωής, δίπλα σε ανθρώπους που πλέον είναι οικογένεια μου. Ειδικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Βορίλα ( ιδρυτικό μέλος “Λαϊκές Νότες”) που ουσιαστικά ήταν ο μέντορας μου, ο δάσκαλος μου, ο μαέστρος μου και που με στηρίζει και σε αυτή την επιλογή μου ως πραγματικός φίλος και αδερφός και βέβαια τον κουμπάρο μου Νίκο Αποστολάκο ( πρώην ντράμερ “Λαϊκές Νότες” και ιδρυτικό μέλος) που μου μετέφερε το μικρόβιο – κίνητρο της ηχογράφησης αφού πρώτα μου εμπιστεύθηκε την ερμηνεία του τραγουδιού του με τίτλο “Να σε βρώ” (ντουέτο Γρηγόρης Φλώρος – Νίκος Βορίλας).
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριζε με αγάπη στα live και με μηνύματα στα social media και αλήθεια “Νιώθω τυχερός” γι’ αυτό.  Ανταποδίδω την αγάπη αυτή λοιπόν με την δική μου μουσική και κατάθεση ψυχής και υπόσχομαι ότι το τραγούδι αυτό είναι μόνο η αρχή.
Καλή σας ακρόαση λοιπόν και ελπίζω να το αγαπήσετε όσο και εγώ.

Συντονιστείτε και ακούστε σε πρώτη μετάδοση το νέο του τραγούδι, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στον FLY 89.7 Live

FLY teaser