Γλυκερία – Γιάννης Κότσιρας: «Ένα αθώο ψέμα» | FLY 89,7 Πρώτη μετάδοση

Η πρώτη μετάδοση την Δευτέρα 8/11 | Συντονιστείτε !

Το νέο τραγούδι των δύο αγαπημένων ερμηνευτών, σε μουσική του Αντρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Μαρίας Χατζηαυξέντη.
Το εξαιρετικό ντουέτο της Γλυκερίας με τον Γιάννη Κότσιρα «Ένα αθώο ψέμα», αποτελεί προπομπό της κυκλοφορίας, από το Ogdoo Music Group, του νέου album της Γλυκερίας που έχει τίτλο «Με αναστεναγμό».
O πολυπράγμων συνθέτης Αντρέας Κατσιγιάννης είχε την ιδέα της δημιουργίας ενός δίσκου αφιερωμένου σε μία άγνωστη πτυχή του δράματος των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Των προσφύγων που βρήκαν καταφύγιο στην Κύπρο το 1922 και το 1974 αναγκάστηκαν εκ νέου να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας της τουρκικής εισβολής και κατοχής.

Η πρώτη μετάδοση την Δευτέρα 8/11 | Συντονιστείτε και διαδικτυακά εδώ FLY 89.7 Live

Η Μαρία Χατζηαυξέντη, απόγονος μίας από τις χιλιάδες οικογένειες που βίωσαν στη διάρκεια μισού μόλις αιώνα δύο φορές τον πόνο του ξεριζωμού αποτυπώνει στους στίχους της τη μνήμη, το σιωπηλό πόνο και την ελπίδα ενός λαού, που κόντρα στις θύελλες της ιστορίας, εξακολουθεί να επιμένει.
Η Γλυκερία και ο Γιάννης Κότσιρας δίνουν σώμα και ψυχή στη συγκίνηση που αναβλύζει από το τραγούδι «Ένα αθώο ψέμα» ερμηνεύοντας με την ευαισθησία και την απαράμιλλη εκφραστικότητα που διακρίνει τις ερμηνείες τους.