Γιάννης Βύσσιας: “Στις εκλογές της 26ης Μαϊου ζητώ τη στήριξή σας”

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Είναι μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, να στέκομαι μπροστά σας, ώς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης.

Σ’αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές ευθύνης, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, συμμετέχοντας στις  αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου 2019, με τον συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ».

Οι  βασικοί  λόγοι που με οδήγησαν να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ειναι  γιατί δεν μου το επιτρέπει η συνείδηση  μου να παραμένω  αμέτοχος, βλέποντας τον τόπο που μεγάλωσα, ζώ και αγαπώ, να βρίσκετε σε μια συνεχόμενη φθίνουσα πορεία, γιατί δεν θέλω να αποδεχτώ για τη γενιά μου, τον χαρακτηρισμό της “χαμένης γενιάς”  και  γιατί θέλω να ελπίζω ότι πάντα θα υπάρχουν λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Με την υποψηφιότητα μου προσδοκώ να δώσω φωνή και βήμα σε όλους τους συμπολίτες μας και ειδικά στην νέα γενιά.Νιώθω χρέος μου να εκφραστεί η νέα γενιά, η δική μας γενιά, να ακούγεται ξανά δυνατά η φωνή της.Να ακουστεί ξανά δυνατά η φωνή της γενιάς που μας μεγάλωσε, αλλα και της δική μας  γενιάς, που σε πείσμα των καιρών, συνεχίζει να ζεί, να εργάζεται στην Σπάρτη και να αγαπά την  Σπάρτη.

Σε αυτές τις εκλογές, αποτελεί καθαρά δική μας απόφαση και ευθύνη, να συμβάλλουμε με όλη μας τη δύναμη, για να θέσουμε τις νέες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Ενα αύριο όπου πρέπει  να αγωνιστούμε για τα πιστεύω μας και τα ιδανικά αυτού του τόπου.
Οι δύσκολοι καιροί, οι συγκυρίες και οι απειλές του σήμερα, απαιτούν γνώση, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και πάνω απ´ όλα όραμα.

Στις  εκλογές της 26ης Μαίου 2019, ζητώ την στήριξη  σας και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο  μου, για να δώσουμε όλοι μαζί  μια νέα πνοή, ζητώ τη στήριξη σας, για να αγωνιστούμε, ενωτικά, συλλογικά και αποφασιστικά, ζητώ την στήριξη σας για  να συγκρουστούμε με τις παλιές ιδεοληψίες και πρακτικές του παρελθόντος, χωρίς να υπερισχύει το ΕΓΩ αλλα το ΕΜΕΙΣ και όλοι μαζί απο την επόμενη ημέρα, να κάνουμε μια νέα μεγάλη αρχή για τον Δήμο Σπάρτης.

Σε αυτές τις εκλογές, αποφασίζουμε για το μέλλον του Δήμου Σπάρτης, που θα θέλουμε να έχουμε.

Η στήριξη σας, η δύναμη μου!
Μετά τιμής,
Ιωάννης Βύσσιας
•Επενδυτικός Σύμβουλος
•Υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λακωνίας, Νέα Δημοκρατία/ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας.
•Μέλος του συνδέσμου ελληνοαιγυπτιακής φιλίας.
•Μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τα ανθρώπινα Δικαιώματα και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.
•Μέλος του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα Ελλάδος.