Για τους πολιτικούς ντελιβεράδες

Άρθρο του Γιώργου Πουλοκέφαλου

«Διαγενομένου του Σαββάτου» έκλεισαν οι συνδυασμοί στην Περιφέρεια και βγήκαν στη φόρα οι αδυναμίες, οι ψήστες, τα μαγειρέματα και τα πιπέρια ! Στα καθ ημάς , για το Πασοκ ο λόγος ,……….. ούτε λόγος να γίνεται! Από τη μια η ηρωική προσπάθεια του Δημήτρη Κουτσούλη (που πρέπει να στηρίξουμε όλοι) και που συγκρότησε ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο, εάν δεν υπήρχαν οι τρικλοποδιές και τα ρεζιλίκια με τους «γελωτοποιούς του Βασιλέως » Παμπελοποννησιακής εμβέλειας ! Παρά τις απίστευτες οιμωγές τους!

Πλήρως δικαιωμένος ο Οδυσσέας και όλοι εμείς που βλέπαμε τι έρχεται και το φωνάζαμε και δυνατά !

Μια Επιτροπή άτολμη που χειρίστηκε δήθεν τα προεκλογικά να δίνει λόγο σε αυτούς που ήθελαν να πάνε το καράβι στα βράχια γιατί έπρεπε πάη θυσία να περάσει στον Β γύρο ο δικός τους Πέτρος !

Εβαλαν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα. Οσοι δεν ήταν του Τατουλικού κλίματος κόπηκαν από τον διάλογο !

Καμία κουβέντα και καμία συζήτηση για συνεργατικό σχήμα των προοδευτικών δυνάμεων ! Αυτό χάλαγε τη σούπα ! Οι δεσμεύσεις ήταν άλλες!

Από την άλλη το επίσημο κόμμα να εκτελεί χρέη τροχονόμου, άβουλο ,άτολμο και χωρίς να είναι διατεθειμένο να πάρει κεφάλια !

Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε !

Εδώ στη Λακωνία βέβαια ο πρώην το έχει πάρει το παιχνίδι πάνω του και δίνει γραμμή στη πελατεία του ! Λεύτερος και δυνατός ! Όπου θέλει τους στέλνει!!!

Όσο για τους «πράσινους Λεμούριους» της Μεσσηνίας, του παράλληλου σύμπαντος, οφείλουμε όλοι να τους πούμε ότι πέτυχαν !

Εκτέλεσαν το σχέδιο κατά γράμμα της …… παρένθετης μητέρας!

Ωραίοι ντελιβεράδες ! Εύγε τους !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ