Όταν κατασκευάζαμε το έργο της Νέας Εισόδου της Σπάρτης, αναδείξαμε το γεγονός ότι, η μελέτη που υλοποιούσαμε, δεν προέβλεπε δρόμο διέλευσης των πεζών και επίσης δεν προέβλεπε φωτισμό ούτε στον κόμβο, ούτε κατά μήκος των προσαγωγών οδών και της Νέας Γέφυρας.
Και υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας ότι θα διορθώσουμε άμεσα τις ελλείψεις βελτιώνοντας λειτουργικά την Νέα Είσοδο.
Ο πεζόδρομος έχει ήδη υλοποιηθεί και χρησιμοποιείται από εκατοντάδες πολίτες καθημερινά και σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας , υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του φωτισμού του κόμβου και της Νέας Εισόδου,, που θα αρχίσει από αύριο να υλοποιείται !
Ευχαριστώ θερμά τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και τα στελέχη της, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλλουν ώστε να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο !
Παράλληλα,


Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά, προκειμένου να παραδώσουμε έργα, που θα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών της Λακωνίας !
Θεόδωρος Βερούτης