Υπό έλεγχο η φωτιά στον Αγ.Βασίλειο Γυθείου (video)

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Άγιος Βασίλειος Γυθείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY η φωτιά έκαψε περίπου 30 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

Σάββατο 25.08.2019 | Ώρα 18:30

👉Φωτιά στον Αγ.Βασίλειο Γυθείου 📹Ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ – SKAI #flynewsgr #fly897 #news #ενημερωση #live

Publiée par Flynews Gr sur Samedi 24 août 2019

Μάχη με τη φωτιά δίνουν αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη νότια Λακωνία, κοντά στο Γύθειο και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς Άγιο Βασίλειο. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει διακοπεί, καθώς το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται δίπλα στο δρόμο και κατευθύνεται γρήγορα λόγω του αέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του FLY, το θετικό είναι ότι στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι και η φωτιά κατευθύνεται προς το δρόμο, όπου θα βοηθήσει τους Πυροσβέστες να την οριοθετήσουν. Το δύσκολο θα είναι αν υπάρξει αλλαγή κατεύθυνσης του ανέμου και η φωτιά κατευθυνθεί προς το Γύθειο καίγοντας πυκνή βλάστηση.

Στο σημείο επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ρίψεις νερού κάνουν 5 αεροπλάνα PZL. Συνδρομή παρέχουν ΚΑΙ εθελοντικά οχήματα.

Συνεχής ενημέρωση | FLY 89.7 & www.flynews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ