Φτερούγες κοτόπουλου πανέ από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά για 4 άτομα
12 φτερούγες κοτόπουλου
10 κρακεράκια τριμμένα
1/4 φλ τσ παρμεζάνα τριμμένη
1 κ σ μαιντανό ψιλοκομμένο
1/2 κ γλ σκόρδο αλεσμένο
1/2 κ γλ πάπρικα γλυκιά
1/2 κ γλ αλάτι
1 ασπράδι αυγού

Τρόπος παρασκευής
1.    Αφαιρείτε τα κόκκαλα από κάθε φτερούγα. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά, εκτός από το ασπράδι του αυγού.
2.    Σε άλλο μπολ, χτυπάτε ελαφρά το ασπράδι του αυγού. Βουτάτε κάθε κομμάτι κοτόπουλου πρώτα στο ασπράδι και μετά στο μείγμα, πιέζοντας για να κολλήσει καλά.
3.    Καλύπτετε με χαρτί κουζίνας ένα ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 170ο, για 1 ώρα περίπου, γυρίζοντας τες και από την άλλη πλευρά να ροδοψηθούν.