“Όλοι αγώνες είναι ανιδιοτελείς μέχρι ένα σημείο. Μετά γίνονται ιδιοτελείς”

Κάποιοι από εμάς έβγαλαν τους αγρότες στο δρόμο. Ας αφήσουμε το λαϊκισμό περί αυθορμητισμού. Οι αγρότες έχουν δίκιο, αλλά το κοπάδι θέλει κριάρι

Η μεγαλειώδης προσπάθεια των αγροτών δεν έγινε φτωχότερη από την απουσία μου, αλλά πλουσιότερη.

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας, κύριος Νίκος Προκοβάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα μπλόκα λακώνων αγροτών, αλλά και στις τοποθετήσεις των κυρίων Αναγνωστάκου και Σκριβάνου στο studio του FLY.

Αρχικά, ο κύριος Προκοβάκης συνεχάρη τους αγρότες για τις κινητοποιήσεις και τους ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στον αγώνα τους. Ακολούθως, ξεκαθάρισε ότι αισθάνεται συνεταιριστής και όχι συνδικαλιστής, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η συνάντησή του με κυβερνητικούς παράγοντες δεν είχε μεν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που γίνεται από τους αγρότες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λακωνίας εξέφρασε την άποψη ότι στη χώρα αυτή τίποτα δεν γίνεται αυθόρμητα και πρόσθεσε ότι “Κάποιοι από εμάς έβγαλαν τους αγρότες στο δρόμο. Ας αφήσουμε το λαϊκισμό περί αυθορμητισμού. Οι αγρότες έχουν δίκιο, αλλά το κοπάδι θέλει κριάρι”.

Αναφορικά με την απουσία του από τα μπλόκα των αγροτών, ο κύριος Προκοβάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στον FLY ότι η μεγαλειώδης προσπάθεια των αγροτών δεν έγινε φτωχότερη από την απουσία του, αλλά πλουσιότερη.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λακωνίας ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του στον FLY υπογραμμίζοντας ότι όλοι αγώνες είναι ανιδιοτελείς μέχρι ένα σημείο. Μετά γίνονται ιδιοτελείς!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη Προκοβάκη στον FLY 89.7

{youtube}27IAx-3scBk{/youtube}