Η κα Ασημάκη στον FLY: “Θέλω να μιλήσω, αλλά φοβάμαι”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα το πρωί η κυρία Ασημάκη, κάτοικος Τραπεζοντής, η οποία αναφέρθηκε στο θέμα της παραβατικότητας των ΡΟΜΑ, οι οποίοι -παρά τις κινητοποιήσεις που είχαν πραγματοποιήσει οι κάτοικοι της περιοχής το Μάρτιο- δεν συμμορφώθηκαν και συνεχίζουν την παράνομη δράση τους.

Η κυρία Ασημάκη τόνισε στον αέρα του FLY ότι το μόνο που ζητούν οι κάτοικοι της Τραπεζοντής είναι εφαρμογή των νόμων, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκεται για ρατσισμό, αλλά για πίστη στην ισότητα. Παράλληλα, στάθηκε στο κλιμάκιο που μετέβη πρόσφατα στην περιοχή και προέβη σε κατασχέσεις όπλων, σε προσαγωγές, καθώς και σε διακοπή του παράνομου ρεύματος στους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ. Ωστόσο, σύμφωνα με την κυρία Ασημάκη, οι προσαχθέντες ύστερα από λίγες ημέρες αφέθηκαν ελεύθεροι, επανεμφανίστηκαν στην περιοχή και συνέχισαν τη δράση τους, επανασυνδέοντας το ρεύμα και προβαίνοντας ξανά σε παραβατικές συμπεριφορές.

Η κυρία Ασημάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε αποκλειστικά στον FLY ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι κάτοικοι της Τραπεζοντής πιστεύουν στην ισότητα σε αντίθεση με τους ΡΟΜΑ, αλλά και το ίδιο το κράτος! Μάλιστα, αναφορικά με τις επερχόμενες ενέργειες των κατοίκων, η κυρία Ασημάκη δεν απέκλεισε μία ενδεχόμενη κατάληψη του γραφείου της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κυρίας Τζανετέα, υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή αγνοεί τα πάντα και δήλωσε στον αέρα του FLY ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μιλάει στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά αγορεύει όπως στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολούθως, η κυρία Ασημάκη εξέφρασε την απορία της σχετικά με το μεγάλο αριθμό των ΡΟΜΑ στην Τραπεζοντή, καθώς κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ανάμεσα στους 156 εγγεγραμμένους κατοίκους της περιοχής, ζούσαν 300 και πλέον αθίγγανοι! Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ελπίζει να μην έχουν το θράσος οι δημοτικοί και περιφερειακοί παράγοντες να ζητήσουν την ψήφο των κατοίκων της περιοχής στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ίσως και να μην δεχτούν να στηθεί κάλπη!

Ακούστε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη της κυρίας Ασημάκη στον FLY 89.7

{saudioplayer}asimaka.mp3{/saudioplayer}                                                                                                        {saudioplayer}asimakb.mp3{/saudioplayer}