Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ραδιόφωνο του FLY: “Μην τους δώσετε λευκή επιταγή”

Αποκλειστική συνέντευξη στην πρωινή ζώνη του FLY 89.7 παραχώρησε σήμερα ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, κύριος Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε μία πλειάδα θεμάτων που άπτονται της πολιτικής -και όχι μόνο- πραγματικότητας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι το ΠΟΤΑΜΙ παλεύει και αγωνίζεται για την τρίτη θέση, υπογραμμίζοντας ότι μία ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα αποτελούσε επιβράβευση του κακού που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια! Μάλιστα, κάλεσε τους ακροατές του FLY να δώσουν χώρο στις νέες φωνές!

Παράλληλα, ο κύριος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στα 3 σενάρια για την επόμενη ημέρα των εκλογών, τα οποία περιλαμβάνουν συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, συμπραξη του πρώτου κόμματος με πολλά μικρότερα, συμμαχία του νικητήριου πολιτικού σχηματισμού με ένα δυνατό τρίτο κόμμα.

Συγχρόνως, ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκφράζοντας την άποψη ότι η συμμαχία έγινε … για τις καρέκλες!

Αναφορικά με το μέλλον της χώρας, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε στον αέρα του FLY ότι η Ελλάδα μπορεί να απογειωθεί, μπορεί, όμως, και να συντριβεί, αν δεν γίνουν μικρές αλλαγές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις!

Ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σχολιάσε και το 3ο μνημόνιο, δηλώνοντας ότι, αν δεν προσέξουμε και αν δεν υπάρξει κυβέρνηση σοβαρών ανθρώπων, θα υπάρξει και 4ο!

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός της Ευρώπης για την Ελλάδα, όχι όμως στη λογική του υπάκουου μαθητή, αλλά του ισότιμου μέλους που θέλει να αλλάξει την οικογένειά του.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον FLY 89.7
και το Χάρη Βασιλάκο.

{youtube}cNHYJqbwV7A{/youtube}