Ο Λ.Γρηγοράκος στον FLY: “Έρχεται δέσμευση καταθέσεων! Θα μας πάρουν τα χρήματα και θα μας δώσουν ομόλογα, δηλαδή … κωλόχαρτα”

– Ας ετοιμαστούμε για δέσμευση καταθέσεων! Θα μας πάρουν τα χρήματα και θα μας δώσουν ομόλογα, δηλαδή … κωλόχαρτα!

– Δεν δουλεύει τίποτα!

– Μαθητευόμενος μάγος ο Βαρουφάκης! Λέει μπαρούφες!

– Λένε ψέματα, έχουν ιδεοληψίες! Είναι παλαιοκομμουνιστές που ζουν το μύθο τους χαμογελώντας στο Κρεμλίνο!

Η δέσμευση καταθέσεων θα είναι το επόμενο βήμα, σύμφωνα με το βουλευτή Λακωνίας και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κύριο Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος μίλησε σήμερα στον αέρα του FLY για τις πολιτικές – οικονομικές εξελίξεις. Ο κύριος Γρηγοράκος ανέφερε ότι 3 μήνες τώρα δεν δουλεύει τίποτα και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει τόσης μεγάλης αποδοχής, γιατί δεν ασχολείται με τίποτα, παρά μόνο με την επικοινωνία!

Ο λάκωνας βουλευτής δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο χειρότερό της σημείο εξαιτίας των μαθητευόμενων μάγων, μεταξύ των οποίων και ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κατέβηκε με τους αγανακτισμένους, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου τον έδιωξε από τη θέση του συμβούλου!

Ο κύριος Γρηγοράκος δήλωσε στην πρωινή ζώνη του FLY και το Χάρη Βασιλάκο ότι ο ίδιος επιθυμεί να πετύχει η κυβέρνηση, γιατί η αποτυχία της θα ισοδυναμεί με αποτυχία της χώρα, αλλά τόνισε ότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ λένε ψέματα και είναι γεμάτοι ιδεοληψίες, κάτι που αποδεικνύεται από τη στάση που τηρούν απέναντι στο θέμα του Ξηρού, αλλά και την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, για την οποία κατά το παρελθόν απεργούσαν και κατέβαιναν στους δρόμους!

Παράλληλα, ο λάκωνας βουλευτής χαρακτήρισε ως τραγικό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες και όσον αφορά την αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι απαρτίζεται από παλαιοκομμουνιστές που ζουν το μύθο τους πηγαίνοντας στο Κρεμλίνο!

Τέλος, ο κύριος Γρηγοράκος δήλωσε στον FLY ότι ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος για δέσμευση καταθέσεων, υπενθυμίζοντας την πρόταση Γλέζου, να δεσμεύσει η κυβέρνηση κάποια ποσά από τους Έλληνες καταθέτες, αντί των οποίων θα δώσει ομόλογα, δηλαδή … κωλόχαρτα, όπως τα χαρακτήρισε ο κύριος Γρηγοράκος! Μάλιστα, σχολίασε και τη στάση του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος διαχώρισε τη θέση του από τους υπόλοιπους περιφερειάρχες, στο θέμα της πρόσφατης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου δηλώνοντας “Mea culpa … Λυπάμαι για τον Πέτρο Τατούλη, γιατι άδειασε τους αξιόλογους συνεργάτες του, για προσωπική πολιτική”.

Ακούστε εδώ την αποκαλύπτική συνέντευξη του Λεωνίδα Γρηγοράκου στον FLY

{youtube}M5TJ0RFEXyw{/youtube}