Γιώργος Δέδες στον FLY: “Επισπεύστηκαν με αδιαφάνεια και συσκοτίστηκαν οι διαδικασίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων”

Για το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων μίλησε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του FLY, ο επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία – Πράξη Ανάπτυξης, κύριος Γιώργος Δέδες, ο οποίος αρχικά ανέφερε ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το έργο μέσα στο 2015, μιας και έχει τεθεί εκτός χρονοδιαγράμματος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η νέα κυβέρνηση αμφισβητεί τη διαχείριση των απορριμμάτων με αυτό το σχέδιο κι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν την Περιφερειακή αρχή να επισπεύδει τις διαδικασίες προεκλογικά, λόγω της διαφαινόμενης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο επισπεύστηκαν, αλλά και συσκοτίστηκαν, τόνισε χαρακτηριστικά στον FLY ο κύριος Γιώργος Δέδες.

Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία – Πράξη Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε διαφάνεια στο θέμα των απορριμμάτων, φέρνοντας ως παράδειγμα την άγνοια των μελών της οικονομικής επιτροπής, ακόμα και για την τελική τιμή της μονάδας!

Τέλος, αποκάλυψε ότι ακόμα και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη ψήφισαν υπέρ του έργου ακολουθώντας ένα γενικό μπούσουλα, δίχως να είναι ενημερωμένοι!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Δέδε στον FLY 89.7

{youtube}GwusaqCleVY{/youtube}