Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στον FLY 89.7

nikasΣτον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, κύριος Παναγιώτης Νίκος. Θέμα της συνέντευξης ήταν η διαχείριση των απορριμμάτων, για την οποία ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας δήλωσε ότι δεν θα ολοκληρωθεί,

μιας και, όπως διαπιστώνει, δεν υπάρχει εθνική πολιτική για το ζήτημα. Ακόμα όμως κι αν ολοκληρωθεί, το κόστος θα είναι τεράστιο κι έτσι κανένα δημοτικό συμβούλιο δεν περάσει το θέμα, επιβαρύνοντας αβάστακτα τους δημότες.

Παράλληλα, ο κύριος Νίκας τόνισε στον FLY ότι υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα πίσω από τη διαχείριση των απορριμμάτων και υπογράμμισε ότι δεν βλέπει φως στον ορίζοντας για τη λύση του ζητήματος.

Όσον αφορά την αντιμετώπιση του θέματος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε ότι ο Πέτρος Τατούλης επιδιώκει να κερδίσει επικοινωνιακά από τη διαχείριση των απορριμμάτων, κάλεσε την Περιφέρεια να πάψει να παίζει το ρόλο Πόντιου Πιλάτου και εξέφρασε την άποψη πως τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους δήμους από την Περιφερειακή Αρχή λειτουργούν ως τιμωρία για εκείνους τους δήμους που δεν … πειθαρχούν και μιλούν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μάλιστα, ο κύριος Νίκας ανέφερε ότι υπάρχει δήμος που ρίχνει τα απορρίμματα στη θάλασσα και η Περιφέρεια δεν τον ενοχλεί!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Νίκα στον FLY 89.7

{youtube}VJOPQroBpQM{/youtube}