Ο Γιάννης Βουζιώτης στον FLY: “Είναι η τελευταία μας ευκαιρία”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, κύριος Γιάννης Βουζιώτης, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις του Χάρη Βασιλάκου και του Τάκη Καρβουνιάρη, αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας.

Αρχικά, ο κύριος Βουζιώτης παραδέχτηκε την κάμψη της ΑΕ Σπάρτης στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο τη χαρακτήρισε φυσιολογική κι εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα επανέλθει σύντομα! Παράλληλα, δεν παρέλεψε να αναφερθεί και στον κόσμο που απογοητεύτηκε από την ομάδα και γκρίνιαξε, τονίζοντας ότι ο ίδιος αφουγκράζεται τους 50 – 100 φανατικούς οπαδούς που ακολουθούν τη Σπάρτη από τον Αύγουστο, αλλά υπογράμμισε ότι η ομάδα ανήκει στην πόλη και τον ιδιοκτήτη, κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος είναι ενήμερος για την κατάσταση της ομάδας. Ο ίδιος δήλωσε “εργαλείο” στην όλη προσπάθεια που γίνεται!

Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης σχολίασε και την επίμαχη φάση με το off side στον τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας, που προκάλεσε πολυάριθμα σχόλια, δηλώνοντας πως το παιχνίδι παίζεται για 90 λεπτά, αναφερόμενος μάλιστα και σε διαιτητικές αποφάσεις που αδίκησαν, όπως ο ίδιος πιστεύει, την ομάδα της Σπάρτης.

Όσον αφορά τα αποδυτήρια, ο κύριος Βουζιώτης υπογράμμισε, στον αέρα του FLY, ότι όλα βαίνουν καλώς και χαρακτήρισε “καραμέλα” την άποψη που θέλει το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι δυσαρεστημένος και να μη βοηθάει την ομάδα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τις προσεχείς ημέρες έχει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τον κύριο Παύλου.

Τέλος, ο κύριος Βουζιώτης τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βοηθούν την ομάδα, αλλά σίγουρα θα περίμενε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Αναγνώρισε το δικαίωμα του καθενός να ασκεί κριτική, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι “με τον βρίζουμε και να φέρνουμε την καταστροφή δεν βοηθάμε την ΑΕ Σπάρτης”. Μάλιστα, ολοκλήρωσε τη συνέντευξη, δηλώνοντας “είναι η τελευταία μας ευκαιρία”.  

{youtube}h_d7seJrfE0{/youtube}