Αποκλειστική συνέντευξη Π.Νίκα στον FLY 89.7

nikas

-Δεκάδες οι πτήσεις του αεροδρομίου Καλαμάτας

-Περιττά δύο νέα αεροδρόμια σε Τρίπολη & Σπάρτη

-Σημαντικότερο το brand name της Σπάρτης από τη “Μυθική Πελοπόννησο”

-Εάν η Καλαμάτα λάβει τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας θα προτείνω να τον μοιραστούμε με τη Σπάρτη!

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, αποκλειστικά στον FLY 89.7, ο δήμαρχος Καλαμάτας, κύριος Παναγιώτης Νίκας ο οποίος μίλησε για το αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και όχι μόνο! Αρχικά, ο δήμαρχος Καλαμάτας, αναφορικά με το αεροδρόμιο, τόνισε την τεράστια συμβολή του Costa Navarino και του “καπεταν” Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι από το 2014 δεκάδες εταιρείες θα πραγματοποιούν πτήσεις προς πολυάριθμες ευρωπαϊκές πόλεις. Συγχρόνως, ο κύριος Νίκας υπογράμμισε μιλώντας στην πρωινή ζώνη του FLY την ανάγκη επένδυσης 40 εκατομμυρίων ευρώ και περαιτέρω απαλλοτριώσεων, μιας και ο υφιστάμενος χώρος δεν επαρκεί! Μάλιστα, πρόσθεσε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργήσει και υδατοδρόμιο εντός της νέας χρονιάς!

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον FLY 89.7 στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Καλαμάτας, της Τρίπολης και της Σπάρτης, με σκοπό τη θωράκιση των κοινών συμφερόντων, μιας και αυτό επιτάσσει η σύγχρονη πραγματικότητα. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι στην κατεύθυνση της συνεργασίας θα συνηγορεί και ο νέος δρόμος που θα συνδέει τις 3 πόλεις.

Τέλος, ο κύριος Νίκας χαρακτήρισε σημαντικότερο brand name τη Σπάρτη από τη “Μυθική Πελοπόννησο”, εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν περιττά δύο νέα αεροδρόμια στη Σπάρτη και την Τρίπολη και ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του στον FLY αποκαλύπτοντας ότι εάν η Καλαμάτα λάβει τον τίτλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας το 2021 θα προτείνει να τον μοιραστεί με τη Σπάρτη, ώστε να υπάρξουν κοινά οφέλη!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του Π.Νίκα στον FLY 89.7

{youtube}1xeJXfD9QaU{/youtube}