Ο επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ, Απόστολος Γκλέτσος, στον FLY 89.7!

– Η αντιπολίτευση πλέει σε πελάγη φαντασίας

– Ψήφος ανοχής στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο με πρωθυπουργό Δραγασάκη ή Καραμανλή

– Ο Γιωργος Παπανδρέου έστησε τη χώρα στα 6 μέτρα, την πυροβόλησε, αλλά δεν τη σκότωσε, γιατί ούτε γι’αυτό είναι ικανός!

– Δεν θέλω σχέσεις με όσους υμνούν το Χίτλερ

– Ο Σταύρος Θεοδωράκης διατυμπάνιζε ότι δεν έχει πει ποτέ ψέματα, αλλά στο παρελθόν έκανε στημένα ρεπορτάζ!

Στην πρωινή ζώνη του FLY μίλησε, σήμερα, ο επικεφαλής του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αρχικά τόνισε ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική προέκυψε ως ανάγκη. Παράλληλα, απέφυγε να ορίσει ιδεολογικά την ΤΕΛΕΙΑ, μιας και, όπως δήλωσε, οι διαχωρισμοί αυτοί δημιουργήθηκαν τεχνηέντως, για να φτιάξουν κάποιοι την πολιτική τους καριέρα, αλλά και τις μεγάλες περιουσίες τους!

Αναφορικά με τις επιμέρους θέσεις του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ, για έξοδο της χώρας από την κρίση, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε ότι η Ελλάδα εισάγει κάθε χρόνο τρόφιμα αξίας 40 δισ.ευρώ, τα οποία μπορεί άμεσα να παράγει. Πρόσθεσε δε ότι σε επίπεδο φορολόγησης η ΤΕΛΕΙΑ προτείνει φόρους δύο ταχυτήτων: α) φορολόγηση βάσει της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών και β) φορολόγηση για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα υπό την προϋπόθεση ότι θα αξιοποιήσουν το εργατικό δυναμικό της Ελλάδας και θα επανεπενδύσουν τα χρήματά τους στη χώρα μας, χωρίς φορολόγηση.

Ακολούθως, στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, ο επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ απάντησε “ευρώ” και αναφορικά με ενδεχόμενη συνεργασία του δήλωσε ότι θα μπορούσε να δώσει ψήφο ανοχής στο ΣΥΡΙΖΑ υπό την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε συμφωνία για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής είτε τον κύριο Δραγασάκη είτε τον κύριο Κ.Καραμανλή. Μάλιστα, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας πλέει σε πελάγη φαντασίας, μιας και “επιθυμεί να γίνει ντε και καλά πρωθυπουργός”.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στον FLY Και το Χάρη Βασιλάκο, ο πρόεδρος της ΤΕΛΕΙΑΣ και νυν δήμαρχος Στυλίδας, χαρακτήρισε ανοσιούργημα το νόμο περί ευθύνης υπουργών κι εξέφρασε την άποψη ότι η πάταξη της διαφθοράς είναι υπόθεση μίας ώρας, αν υπάρχει πολιτική βούληση.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν παρέλειψε να σχολιάσει το νέο κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, με τον οποίο απέκλεισε ενδεχόμενη συνεργασία, μιας και ο πρώην πρωθυπουργός έστησε τη χώρα στα 6 μέτρα, την πυροβόλησε, αλλά δεν τη σκότωσε, αφού ούτε γι’αυτό είναι ικανός, όπως δήλωσε στον FLY ο επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ! Παράλληλα, όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή, απάντησε ότι καταλαβαίνει εκείνουν που ψήφισαν το εν λόγω κόμμα στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση με όσους υμνούν το Χίτλερ. Τέλος, σχετικά με το Ποτάμι και το Σταύρο Θεοδωράκη, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι ενώ ο επικεφαλής του κόμματος διατυμπάνιζε ότι δεν έχει πει ποτέ ψέματα, εμφανίζεται σε ρεπορτάζ του Μ.Τριανταφυλλόπουλου να έχει στήσει εκπομπές! Συγχρόνως, πρόσθεσε ότι στο Ποτάμι εντάχθηκε ό,τι είχε απομείνει από την πολιτική ζωή του τόπου και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι στο Ποτάμι μαλώνουν, λόγω συμφερόντων, ποιά εταιρεία θα χορηγήσει το κόμμα.

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στον FLY, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν δίνοντας σημασία στο βιογραφικό των υποψηφίων, καθώς απαγορεύεται να πιστέψουν τους πορφυρογέννητους που δεν έχουν ούτε ένσημο, αλλά αντίθετα, έκλεψαν κι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου, επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ, στον FLY 89.7

{youtube}hsPXzUZemR0{/youtube}