Ο Λ.Γρηγοράκος στο ραδιόφωνο του FLY 89.7 για τις … πρόωρες εκλογές

– Eάν γίνονταν αύριο εκλογές δεν θα συγκετρωνόταν ο απαιτούμενος αριθμός βουλευτών

– Όσα είπα αποτελούν καμπανάκι, ώστε να ενταθούν οι προσπάθειες της κυβέρνησης.

– Δεν δικαιολογούνται οι λαϊκίστικες αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Αλέξης Τσίπρας τάζει τα πάντα!

– Καλή επιλογή η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για τη θέση του ΠτΔ

– Να απαντήσει με την παρουσία του ο Γιώργος Παπανδρέου στο σύνθημα “Γιώργο γερά να φύγει η δεξιά”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του περί … πρόωρων εκλογών!

Ο κύριος Γρηγοράκος κάλεσε μέσω του FLY την κυβέρνηση να εντείνει τις προσπάθειες και να αλλάξει το κλίμα, ώστε να πειστούν οι βουλευτές να ψηφίσουν. Μάλιστα, όπως σημείωσε, εάν γίνονταν αύριο εκλογές δεν θα συγκετρωνόταν ο απαιτούμενος αριθμός βουλευτών. Συγχρόνως, διαπίστωσε δυστοκίες στην κυβέρνηση, λόγω του ΕΝΦΙΑ κι εξέφρασε την άποψη ότι όσα είπε αποτελούν καμπανάκι, ώστε να ενταθούν οι προσπάθειες της κυβέρνησης. Παράλληλα, δεν δίστασε να εκτιμήσει πως η κυβέρνηση θα λάβει απόψε την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο κύριος Γρηγοράκος έστρεψε τα βέλη του και στο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι δεν δικαιολογούνται οι λαϊκίστικες αντιδράσεις, προσθέτοντας ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα τάζει τα πάντα, αλλά δεν έχει πλάνο διακυβέρνησης. Ως εκ τούτου, θα είναι λάθος, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, να χαρίσει η συγκυβέρνηση τον αγώνα της στο ΣΥΡΙΖΑ, μιας και το κόμμα αυτό θα υπάρχει όσο υπάρχει μνημόνιο.

Αναφορικά με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, ο κύριος Γρηγοράκος σχολίασε στον FLY τις φήμες για την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι μια καλή επιλογή. Εξάλλου το ΠΑΣΟΚ δεν θα αρνηθεί να ψηφίσει πρόσωπο εκτός πολιτικής.

Σχετικά με τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι δεν γίνεται υπουργοί της κυβέρνησης να παίζουν το ρόλο του Δούρειου Ίππου κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ πάει να πάρει τα πάνω του, ενώ αναφορικά με το Γιώργο Παπανδρέου δήλωσε στον FLY και το Χάρη Βασιλάκο ότι είναι ισότιμο μέλος της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, οφείλει να είναι παρών, να υποστηρίζει το δικό του έργο και επιβάλλεται να δώσει απόψε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, για να απαντήσει και στο σύνθημα “Γιώργο γερά να φύγει η δεξιά”.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Λ.Γρηγοράκου στον FLY 89.7

{youtube}LuMF2peuZWM{/youtube}