Ο Θ.Βαρδούλιας στον FLY για την αποχώρησή του από το ΚΤΕΛ

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Λακωνίας μίλησε στον αέρα του FLY ο πρόεδρος, κύριος Θανάσης Βαρδούλιας, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην εκούσια έξοδο ύστερα από 18 χρόνια στο τιμόνι του ΚΤΕΛ.

Ακούστε εδώ τη σχετική συνέντευξη

{youtube}YNZQYOsP5hs{/youtube}

Της συνέντευξης είχε προηγηθεί σχετικό δελτίο τύπου:

Συνάδελφοι, τελειώνοντας και αυτή την τετραετία ως πρόεδρος του ΚΤΕΛ, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να μη βάλω ξανά υποψηφιότητα για το ΔΣ της εταιρείας. Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύτηκε από την πίστη μου ότι πρέπει όλοι να φεύγουμε από τις θέσεις που μας έχουν εμπιστευτεί εγκαίρως, όταν δηλαδή κλείσουμε τον κύκλο της προσφοράς μας και να δίνουμε την ευκαιρία στους νεώτερους να ανοίξουν τα δικά τους φτερά, να θέσουν τους δικούς τους υψηλότερους στόχους και να οδηγθούν σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Εμείς θα γίνουμε καλύτεροι από εσάς, έλεγαν στην αρχαία Σπάρτη οι νεώτεροι στους μεγαλύτερους (άμμες δε γ’εσόμεθα πολλώ κάρρονες) και στο διάβα των αιώνων αποδείχθηκε ότι είχαν δίκιο.

Είναι αλήθεια ότι λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που με ταλαιπωρεί, φευγώ λίγο πιο γρήγορα από τη λήξη της θητείας μου. Η αποχώρησή μου όμως δεν θα έχει αντίκτυπο  στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, η οποία είναι απολύτως διασφαλισμένη.

Γι’ αυτό που θα πρέπει να είστε όλοι υπερήφανοι είναι ότι μαζί καταφέραμε να έχουμε μια υγιή και εύρωστη εταιρεία, η οποία δεν χρωστάει πουθενά ούτε ένα ευρώ. Όχι μόνο δεν έχουμε πάρει δάνειο από την Τράπεζα, αλλά καταφέραμε από το ποσοστό του 5% να έχουμε αποθεματικό της τάξεως 1.985.000 ευρώ, ποσό το οποίο πρέπει το νέο ΔΣ να χειριστεί με τη μέγιστη δυνατή σύνεση, ώστε με τα νέα δεδομένα που έχουν δρομολογηθεί, να είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, να ανταποκριθούμε με τα δικά μας αποκλειστικά κεφάλαια στις προκλήσεις του νόμου 4199 και να πραγματοποιήσουμε έγκαιρα αυτά που θα μας ζητηθούν, χωρίς να υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης από τις Τράπεζες, όχι μόνο γιατί πιθανόν να είναι τότε αργά, αλλά και οι όροι της χρηματοδότησης επαχθείς.

Θέλω δε να σας τονίσω ότι πρέπει εκ μέρους σας να δοθεί μεγάλη προσοχή στη μεταφορά των μαθητών διότι ακούω να λέγονται από ορισμένους πολλά ανεύθυνα και λανθασμένα.

Ολοκληρώνοντας τη σύντομη αυτή αποχαιρετιστήρια επιστολή μου, σας ευχαριστώ θερμά από βάθους ψυχής για την ιδιαίτερη τιμή προς το πρόσωπό μου να με στηρίζετε ως Πρόεδρό σας επί 18 ολόκληρα χρόνια. Ελπίζω με τις λίγες δυνάμεις που διαθέτω, να ανταποκρίθηκα στη θέση που μου εμπιστευτήκατε. Σας εύχομαι υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Βαρδούλιας Αθανάσιος