Φιλέτο κοτόπουλου γεμιστό με τυρί και ζαμπόν από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου
4 φέτες τυρί για τόστ
4 φέτες ζαμπόν
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
1/2 φλ τσ φρυγανιά τριμμένη
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι και πιπέρι
πράσινη σαλάτα για το σερβίρισμα

Τρόπος παρασκευής
1. Κόβετε τα φιλέτα οριζόντια, στα δύο, για να λεπτύνουν. Τα αλατοπιπερώνετε. Απλώνετε από μια φέτα τυρί και ζαμπόν πάνω στα 4 μισά φιλέτα και τα σκεπάζετε με τα άλλα μισά.

2. Τα πιέζετε για να κολλήσουν επάνω στο τυρί, για να μπορείτε να τα πανάρετε.

3. Χτυπάτε τα αυγά. Περνάτε τα γεμιστά φιλέτα πρώτα από τα αυγά και έπειτα από την τριμμένη φρυγανιά, για να παναριστούν. Τα σκεπάζετε με μεμβράνη και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου, ώστε να δέσει το πανάρισμα.

4. Ζεσταίνετε το λάδι και τηγανίζετε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. Τα σερβίρετε ζεστά και τα συνοδεύετε με πράσινη σαλάτα.