Πρώτη στις … ερωτικές ταινίες η Καλαμάτα

Πρωταθλήτρια στη θέαση ερωτικών ταινιών είναι η Καλαμάτα, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας παραγωγής Sirina. Μετά την Καλαμάτα ακολουθεί η Πάτρα, ενώ τρίτη και… καταϊδρωμένη κατατάσσεται η Αθήνα.

Ολες οι παραπάνω πληροφορίες καταγράφηκαν στον σκληρό δίσκο της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη και πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στο website της εταιρείας, των «νοικιασμένων» ταινιών μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της Sirina στη συνδρομητική τηλεόραση, από τα τηλεφωνήματα και από τα email που στέλνει ο απλός κόσμος.

Βάσει της επισκεψιμότητας στο website της Sirina, προκύπτει το συμπέρασμα ότι οι ηλικίες (άνδρες – γυναίκες) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25-34 σε ποσοστό 33,5%. Ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στην τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Οσον αφορά τα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η διαφορά δεν κρίνεται χαοτική, καθώς το 33% αφορά γυναίκες και το υπόλοιπο 67% άνδρες, με τη μέση διάρκεια θέασης να είναι 21 λεπτά.

Να σημειωθεί ότι το 66% ανδρών και γυναικών προτιμά να βλέπει ερωτικές ταινίες το μεσημέρι μεταξύ 14.00 και 16.00, ενώ το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20.00-24.00 ανέρχεται σε 40,73%.

Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας θέασης της Sirina; Μα φυσικά ο Αύγουστος, γιατί, όπως εξηγεί στο protothema.gr ο Δημήτρης Σειρηνάκης, είναι ο μήνας που οι άντρες «παρκάρουν» τις οικογένειές τους στα εξοχικά τους και πηγαινοέρχονται τα Σαββατοκύριακα, με αποτέλεσμα τις καθημερινές να… ανεβαίνει κατακόρυφα η τηλεθέαση.

Στην κατηγορία «Πιο δημοφιλής Ελληνίδα πορνοστάρ», στην πρώτη θέση φιγουράρει το όνομα της Μαρίας Αλεξάνδρου, δεύτερη έρχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου και 8η η Μαριάννα Ντούβλη.

Ενα ακόμη γαργαλιστικό στοιχείο αφορά το 95% των ανδρών σε casting, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων – ενώ αντίθετα των 97% των γυναικών ανταποκρίνεται με επιτυχία.

Ακόμη, το 71% των πρωταγωνιστών δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από το σεξ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεξουαλική πράξη είναι 12 ώρες και το ρεκόρ κατέχει ένας ηθοποιός που τον αποκαλούν… μικρό Νικόλα. Μάλλον λόγω της ηλικίας του και όχι εξαιτίας των προσόντων του. Στις γυναίκες, το ρεκόρ οργασμών κρατά επάξια η «Κατερίνα» με 29 οργασμούς.

Στο ερώτημα «Τι καταναλώνεται από τους πορνοστάρ περισσότερο πριν από κάθε γύρισμα», φαίνεται πως αγαπημένο τους σνακ είναι η μπανάνα, ακολουθεί το γιαούρτι με μέλι και η μπάρα δημητριακών, ενώ καταναλώνονται ακόμη ενεργειακά ποτά και καφές espresso, προφανώς για μεγαλύτερη διάρκεια.

Πρώτο Θέμα