Επίσκεψη μαθητών του 19ου Δημοτικού Σχολείου στο Εικαστικό Εργαστήρι Καλαμάτας

Δείτε τις όμορφες εικόνες

Με χαρά και ενθουσιασμό επισκέφτηκαν οι μαθητές της πέμπτης τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας μαζί με τη δασκάλα των εικαστικών τους κα Νάνσυ Κατσιλιέρη, το Εικαστικό Εργαστήρι της πόλης μας.


Ξεναγήθηκαν στην έκθεση που πραγματοποιείται στο ΚΤΚ, με θέμα « η Ναυμαχία του Ναβαρίνου», όπου εκτίθενται εκατοντάδες έργα από τον 3ο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής. Στη συνέχεια, οι μικροί μας φίλοι εξερεύνησαν τους χώρους και τα εργαστήρια του σχολείου με ηρεμία και τάξη, δείχνοντας μάλιστα τρομερό ενδιαφέρον με ερωτήσεις για όλους τους τομείς του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Τομέα κος Λαμπρινίδης εντυπωσιάστηκε από τον ενθουσιασμό των μαθητών αλλά και το ενδιαφέρον και την αγάπη για την εικαστική τέχνη που επέδειξαν.


Μέσα από τον διαγωνισμό έγινε φανερό ότι υπάρχουν στην πόλη μας πάρα πολλά παιδιά με ξεχωριστό ταλέντο. Το Εικαστικό Εργαστήρι για πάνω από τρεις δεκαετίες παρέχει ποιοτική διδασκαλία στα εικαστικά με καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές ώστε να καλλιεργηθεί η κλίση των μαθητών προς την τέχνη.

Ώρες λειτουργιάς : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-13:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00-15:00
Διάρκεια : 9/4 μέχρι 22/5
Εικαστικό Εργαστήρι -ΚΤΚ , Ναυαρίνου 8, Παραλία Καλαμάτας.
Τηλ. 2721028864, e-mail: box5otenet.gr