Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Le Plessis- Trevise στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της γαλλικής πόλης Le Plessis Trevise , η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 έως και 30 Μαΐου 2018, στα πλαίσια της διαδικασίας αδελφοποίησης των δύο Δήμων, κατόπιν προσκλήσεως του κ. Δημάρχου Ευάγγελου Βαλιώτη.
Επικεφαλής της γαλλικής αντιπροσωπείας θα είναι ο Δήμαρχος του Le Plessis Trevise, κ. Didier Dousset . Σκοπός της επίσκεψης, είναι η υπογραφή πρωτοκόλλου αδελφοποίησης μεταξύ των δύο δήμων η οποία θα πραγματοποιηθεί σε επίσημη τελετή την Τρίτη 29/05/2018 στις 18.30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Παλαιό Δημαρχείο). Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Δήμο μας, η γαλλική αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί σε αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία καθώς και σε αθλητικές και άλλες υποδομές του Δήμου. Επίσης, θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις των Παλαιολογείων 2018.
Η ολοκλήρωση της αδελφοποίησης του Δήμου Σπάρτης με το Δήμο του Le Plessis Trevise, σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασία των δύο δήμων σε πολιτιστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και την τουριστική προβολή του Δήμου μας.