Επιμελητήριο Αρκαδίας | Λήγει στις 30.06 η συνεργασία με την Αυτοδιαχείριση

Μέχρι τότε τα μέλη – επιχειρήσεις, μπορούν να την αποδεχθούν και να ενταχθούν σε αυτή προκειμένου να μην έχουν χρεώσεις που δεν εντάσσονται στη συμφωνία καθώς και να αποφύγουν μηνύσεις που μπορεί να έχουν προκύψει.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του, ότι στις 30 Ιουνίου 2024, λήγει η παράταση συμφωνίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με τον ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων –ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Μέχρι τότε τα μέλη μας – επιχειρήσεις, μπορούν να την αποδεχθούν και να ενταχθούν σε αυτή προκειμένου να μην έχουν χρεώσεις που δεν εντάσσονται στη συμφωνία καθώς και να αποφύγουν μηνύσεις που μπορεί να έχουν προκύψει.

Σημειώνεται ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου μπορούν να ενταχθούν ακόμη και επιχειρήσεις που έχουν ήδη δεχθεί αγωγή, πληρώνοντας το ποσό των 300€, επωφελούμενοι έτσι πολλά χρήματα από τη διαπραγμάτευση και τα έξοδα των προστίμων και των δικαστικών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (2710 227141-2 εσωτ. 1 ή 2) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 8 π.μ – 2 μ.μ.