Ενωτική και βαρύνουσας σημασίας ομιλίας Πιερρακάκη στη Σπάρτη

Κρητικός: "Στόχος η αυτοδυναμία για μια στιβαρή ομάδα διακυβέρνησης"

Στην εξαιρετικά εμπνευστική και εμψυχωτική ομιλία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης της απερχόμενης Κυβέρνησης και υποψήφιου στην Α’ Αθηνών Κυριάκου Πιερρακάκη, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, παρευρέθηκε ο Νεοκλής Κρητικός.

Ο κ. Πιερρακάκης, στο πρόσωπο του οποίου συμπυκνώνεται το ψηφιακό άλμα της χώρας μας αυτήν την τετραετία, μίλησε για αυτονοήτως κρίσιμες εκλογές και για την αναγκαιότητα αυτοδυναμίας. Υπογράμμισε, δε, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την κουλτούρα, την αγωγή και το “βλέμμα” της ταυτόχρονης επίλυσης προβλημάτων και διαχείρισης κρίσεων.

Από την πλευρά του, ο εκ νέου υποψήφιος κ. Κρητικός, κάλεσε σε συσπείρωση με γνώμονα τη βέλτιστη εκλογική έκβαση, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στις συνυποψήφιές του κ.κ. Ε. Σιάχου και Μ. Φραγκή-Χαντζάκου και στους συνυποψηφίους του κ.κ. Θ. Δαβάκη και Μ. Σταματάκο.

Επιπλέον, ο κ. Κρητικός είναι πεπεισμένος, πως ο κ. Πιερρακάκης εννοεί απολύτως αυτό που καταληκτικά είπε: «ότι ως συμπατριώτης μας, θα νιώθει και πράττει σταθερά και ως “βουλευτής Λακωνίας”».

Οι υποψήφιοι βουλευτές και τα μέλη της ΔΕΕΠ κατευθύνθηκαν εν συνεχεία στην κεντρική πλατεία Σπάρτης και στο περίπτερο του κόμματος . Ο Νεοκλής Κρητικός ευχαριστεί θερμά τη ΔΕΕΠ για την άψογη πλαισίωση και τον Πρόεδρό της Β. Ορφανό.