Ελλάδα έχεις ταλέντο: Νικητές στον μεγάλο τελικό Τσαμαδός και Μουγκοπέτρος!

Ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός από την Κορινθία είχε από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» είχε μαζί τον ταλαντούχο Άρη Μουγκοπέτρο από τις Σειρές Καλαβρύτων.

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου 2022, και οι 12 φιναλίστ παρουσίασαν εντυπωσιακές εμφανίσεις για να κατακτήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ, ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός και Άρης Μουγκοπέτρος μέσα από μία εντυπωσιακή διαδρομή, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό, και να Ανέβουν στη σκηνή του σόου για το τελευταίο act, για το τηλεοπτικό κοινό και κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν και όλοι διεκδίκησαν μια θέση στο όνειρο, αλλά ο Μεγάλος Νικητής, που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των θετικών ψήφων των τηλεθεατών, ήταν μόνο ένας, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ. Ο 15χρονος, ένα μικρό παιδί αγροτικής οικογένειας από το Ψάρι Κορινθίας που πηγαίνει ακόμα σχολείο, ερμήνευσε άλλο ένα δημοτικό τραγούδι υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και η φωνή του ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα, ενώ, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, με το έπαθλο των 50.000 ευρώ, θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

Τη 2η θέση κατέλαβε το χορευτικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη KINGS DON’T CARE, παρουσιάζοντας μια άκρως δυναμική χορογραφία που περιελάμβανε χορευτικούς σχηματισμούς με αλλαγές κουστουμιών, ενώ την 3η θέση συμπλήρωσε το χορευτικό δίδυμο από την Κύπρο, η 11χρονη ΜΑΡΙΛΕΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ και ο 13χρονος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεσήκωσαν τη σκηνή χορεύοντας tango, cha cha και salsa με hip hop!

Η φαντασμαγορική απονομή του τίτλου, αλλά και του επάθλου των 50.000 στον Μεγάλο Νικητή, έγραψαν το συγκινητικό φινάλε του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».