Έκτακτο-Σπάρτη: Άγριος καυγάς σε καφέ-μπαρ – Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης

Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών

Σπάρτη: Η διασκέδαση σε καφέ-μπαρ της Σπάρτης επί της οδού Κ.Παλαιολόγου διακόπηκε αιφνίδια, όταν γύρω στις 22:00, τουλάχιστον τέσσερα άτομα (Ρομά), που βρέθηκαν στο μαγαζί,  για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία διαπληκτίστικαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σπάρτης. Οι εμπλεκόμενοι αφού προκάλεσαν και φθορές στο μαγαζί τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης τους ζήτησε ευγενικά αρκετές φορές να φύγουν από το μπαρ αλλά δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι σκηνές βίας .

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει αυτή την ώρα οι άνδρες της Αστυνομικής διεύθυνσης Λακωνίας για τη σύλληψή τους. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες ήδη ένας εξ αυτών έχει προσαχθεί στο Α.Τ. Σπάρτης.

 Από ότι φαίνεται ο κυριότερος παράγοντας του δυσάρεστου περιστατικού και η άσχημη συμπεριφορά των δραστών οφείλεται  πρωτίστως στην κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ .