Έκαναν «μπίζνες» εντός φυλακής και συνελήφθησαν

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και ένας ιδιώτης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 25ης Μαρτίου 2024, σωφρονιστικός υπάλληλος, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατόπιν «παραγγελιών» από κρατούμενους, εντός Καταστήματος Κράτησης, ενώ συνελήφθη και ο ιδιώτης ο οποίος τον προμήθευσε.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, για τη διερεύνηση της οποίας συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, όπου βραδινές ώρες της Κυριακής 24ης Μαρτίου 2024, εντοπίστηκε ο εμπλεκόμενος σωφρονιστικός υπάλληλος να προμηθεύεται από τον ιδιώτη ναρκωτικές ουσίες και δισκία, τα οποία ακολούθως προσπάθησε να τα εισάγει στο κατάστημα κράτησης.

Οι ενέργειες των Αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ήταν άμεσες. Aκινητοποίησαν τους εμπλεκομένους και σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και το νόμο για τα ναρκωτικά κατά συναυτουργία.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν συνολικά – μεταξύ άλλων- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11,2- γραμμάρια κάνναβης και -53- δισκία που εμπίπτουν στο νόμο για τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.