Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Κλιμακώνεται η παραβατικότητα

Συνελήφθησαν, χθες, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, 23χρονη και 41χρονος, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους, -11,9- γραμμαρίων, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, 47χρονος, 47χρονη, 23χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού είδη οικιακής χρήσης, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκαν και διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως προέκυψε, ο 47χρονος στερούνταν άδεια ικανότητα οδηγήσεως και ο ανήλικος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου ταυτότητας. Επιπλέον, ο 47χρονος και η 47χρονη, γονείς του ανηλίκου κατηγορούνται και για για παραμέληση της εποπτείας του. Τέλος, κατασχέθηκε και όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (16.11.2020) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.