Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Στο επίκεντρο Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες (11.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 40χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (11.7.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (11.7.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού, μικρή ποσότητα αγροτικών προϊόντων (λεμόνια). Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Συνελήφθη, χθες (11.7.2022) το βράδυ, στην Κυπαρισσία άτομο για ναρκωτικά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.