Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (1.3.2022) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 19χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -8- εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους – Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (1.3.2022) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 70χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες (1.3.2022) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 43χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακριτρίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για ναρκωτικά, όπλα, σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία.

Συνελήφθησαν, χθες (1.3.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 20 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από οικία μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και θα αποδοθούν. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 20χρονος στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.