Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Στο επίκεντρο της παραβατικότητα η Κορινθία, η Αρκαδία και η Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που υλοποιήθηκε χθες (12.2.2024) σε τοπική κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, κατά τη συνέχιση των ερευνών ανευρέθησαν, σε δύσβατο μονοπάτι, μέσω του οποίου προσπάθησαν πρωινές ώρες της 12.2.2024 να διαφύγουν οι -4- συλληφθέντες, επιμελώς κρυμμένα:

· -2- αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα,

· -1- πολεμικό τυφέκιο,

· -1- βαλλίστρα,

· -1- τσεκούρι,

· -2- γεμιστήρες και

· -19- φυσίγγια.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -3- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής, σε οικίες και σε γραφείο, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 2.12.2023 έως και 4.1.2024 στην Τρίπολη. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -4- ημεδαπών, ηλικίας 19 έως 29 ετών, αντίστοιχα και -1- ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες (12.2.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός και -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα -3- φιάλες αλκοολούχων ποτών, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.