Δημοσκόπηση της opinion για την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Που προηγείται ο Νίκας & που ο Τατούλης

Διπλό προβάδισμα του Παναγιώτη Νίκα με 32,4% την πρώτη Κυριακή και 44,6% στον δεύτερο γύρο καταγράφει δημοσκόπηση της Opinion Poll, σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Τατούλης ακολουθεί με 30,4% στον πρώτο γύρο και 42,5% την δεύτερη Κυριακή. Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Ελευθερία».

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει το eleftheriaonline.gr, ο κ. Νίκας προηγείται καθαρά στις μεγάλες ενότητες της Μεσσηνίας, της Κορινθίας και της Αργολίδας, ενώ ο κ. Τατούλης έχει προβάδισμα στις μικρές περιφέρειες της Αρκαδίας και Λακωνίας.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην Αργολίδα ο Παναγιώτης Νίκας συγκεντρώνει το 28,5% έναντι του Πέτρου Τατούλη που συγκεντρώνει το 25,8%.

Ο κ. Νίκας εμφανίζεται να έχει ήδη μεγάλη διείσδυση στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να μην έχει συσπειρώσει ακόμα στο πρόσωπό του τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ερώτηση «Σε έναν ενδεχόμενο β’ γύρο, αν είχατε να επιλέξετε μεταξύ Νίκα και Τατούλη ποιον θα ψηφίζατε;» τον Παν. Νίκα απαντά ότι θα τον ψήφιζε το 44,6%, ενώ το 42,5% επιλέγει τον Π. Τατούλη.

Ο κ. Νίκας προηγείται σε Μεσσηνία (55,2%), Αργολίδα (48,8%) και Κορινθία (46,5%). Ο κ. Τατούλης προηγείται στην Αρκαδία (61,7%) και στη Λακωνία (46,8%). Ο κ. Νίκας συγκεντρώνει το μικρότερο ποσοστό στην Αρκαδία (25,4%) και ο κ. Τατούλης στη Μεσσηνία (31,7%).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ