Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον επιστήμονα, Κ.Κορωνιό | Δηλώσεις στον FLY

Συνεχίζει το σερί διακρίσεων διεθνών διακρίσεων ο Διδάκτορας του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Δρ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, και αυτή τη φορά τα σπουδαία νέα έρχονται από τον φορέα EuroMed Research Business Institute.

Η διάκριση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Συνεδρίου του EuroMed Research Business Institute με θέμα «Business Management Theories and Practices in a Dynamic Competitive Environment», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου 2019

Η βραβευθείσα εργασία του Δρ. Κορωνιού Κωνσταντίνου εμπίπτει στο χώρο της Διοίκησης & του Μάρκετινγκ και πραγματεύεται τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της χορηγίας ως επιχειρηματικού εργαλείου προβολής και προώθησης.

Η απονομή της διάκρισης, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την προσήλωσή του Δρ. Κωνσταντίνου Κορωνιού στην συνεχή επιδίωξη της αριστείας στην επιστήμη που υπηρετεί και την έρευνα, αποτελώντας τον καλύτερο «πρεσβευτή» τόσο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού όσο και της πόλης της Σπάρτης εκτός συνόρων.