Δέδες: Συμβόλαιο πολιτικής εξαπάτησης ο λόγος του κ. Τατούλη

Την τακτική της πολιτικής εξαπάτησης που ακολουθεί απέναντι στους πολίτες της Πελοποννήσου ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, κατέδειξε σε όλο της το μέγεθος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, μιλώντας στην εκπομπή “Αντιπαραθέσεις” του δημοσιογράφου Νίκου Νικολόπουλου.

Με αφορμή πρόσφατη ρήση του απερχόμενου Περιφερειάρχη ότι στο χωριό του ο λόγος αποτελεί συμβόλαιο και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να υπάρχουν ενυπόγραφες αποφάσεις, στοιχεία και τεκμηρίωση για όσα έργα ο ίδιος εξαγγέλλει και ό,τι ο ίδιος ισχυρίζεται, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» προχώρησε σε μια απαρίθμηση-σφυροκόπημα τέτοιων λόγων-συμβολαίων του κ. Τατούλη από το μακρινό 2014, που σήμερα μένουν ως συμβόλαια πολιτικής εξαπάτησης του πελοποννησιακού λαού, αφού ούτε ένα δεν πραγματοποιήθηκε.

Από το Ηλεκτρονικό Καλάθι της Πελοποννήσου και το αεροδρόμιο της Τρίπολης μέχρι τα δύο κτηνοτροφικά πάρκα της Κορινθίας που θα δημιουργούσαν 1.200 νέες θέσεις εργασίας στο Νομό, από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Λουτρακίου μέχρι το Δημοπρατήριο στο Λέχαιο, από την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Πελοποννήσου μέχρι την ανάπτυξη δομών ιαματικού τουρισμού και την αναβίωση του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο, ο λόγος – συμβόλαιο του κυρίου Τατούλη αποτελεί σήμερα μνημείο πολιτικής εξαπάτησης των πελοποννήσιων πολιτών.

«Τέτοια συμβόλαια και τέτοιους λόγους στο δικό μου χωριό τους έχουμε για να καθαρίζουμε τα υποδήματά μας», ανέφερε ο Γιώργος Δέδες, τονίζοντας ότι έφτασε το τέλος εποχής για το κλειστό σύστημα διακυβέρνησης που επιμένει να πολιτεύεται μοιράζοντας ακάλυπτες επιταγές και εξαγγελίες άνευ περιεχομένου.