Cake με μανταρίνι και καρύδια

Δια χειρός Μαίρης Παναγάκου

Υλικά200 γρ μαργαρίνη ή 2/3 φλ τσ ηλιέλαιο1 1/3 φλ τσ ζάχαρη ή 1 φλ τσ μέλι3 αυγά1/3 φλ τσ κονιάκχυμό και ξύσμα από 2 μανταρίνια2 1/2 φλ τσ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1/2 φλ τσ ψιλοκομμένα καρύδιαζάχαρη άχνη για γαρνίρισμαΤρόπος παρασκευής1.    Χτυπάτε τη ζάχαρη με το ηλιέλαιο ή τη μαργαρίνη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει και ρίχνετε ένα ένα τα αυγά. Προσθέτετε το κονιάκ, το χυμό μανταρινιών, το ξύσμα και ανακατεύετε.2.    Αναμειγνύετε τα καρύδια με το αλεύρι και το ρίχνετε στο μείγμα αυγών.3.    Βουτυρώνετε καλά και αλευρώνετε μια φόρμα του κέικ. Προθερμαίνετε τον αερόθερμο φούρνο στους 160ο. Αδειάζετε το μείγμα στη φόρμα και ανακινείτε για να ισιώσει η επιφάνεια.4.    Ψήνετε 60′ περίπου και βγάζετε από το φούρνο. Μόλις κρυώσει το ξεφορμάρετε και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.