Αυξημένη παραβατικότητα στη Μεσσηνία

Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (17.8.2023) το πρωί, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -3- ημεδαποί, ηλικίας 26, 37 και 54 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (17.8.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -2- φυτά κάνναβης, ύψους έως -140- εκατοστά, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) Συνελήφθησαν, χθες (17.8.2023) το πρωί στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, -2- άτομα, 20χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -22,1- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο ημεδαπός οδηγούσε όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθησαν, χθες (17.8.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο 40χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν ξύλινο ρόπαλο, αεροβόλο πιστόλι, -25- αμπούλες αέρα, -1.500- μεταλλικά σφαιρίδια, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, που έγινε την 11.8.2023 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής τσάντας ημεδαπής, που έγινε την 16.8.2023 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης απάτης με υπολογιστή Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 11.8.2023. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -3- ημεδαπών ηλικίας 18, 19 και 21 ετών αντίστοιχα για απάτη.