Ατομικά cake με σοκολάτα

Μία απολαυστική συνταγή από την Μαίρη Παναγάκου

Υλικά125 γρ φαρίνα κόκκινη2 κ γλ κακάο125 γρ μαργαρίνη μαλακή125 γρ ζάχαρη2 αυγά ελαφρά χτυπημέναξύσμα από 1 πορτοκάλι60 γρ νιφάδες σοκολάταςΤρόπος παρασκευής1.    Σε μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι με το κακάο. Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύετε τα υλικά μέχρι να γίνουν κρέμα. Ρίχνετε ένα ένα τα αυγά και προσθέτετε κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι με το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς.2.    Προσθέτετε το ξύσμα του πορτοκαλιού, τη σοκολάτα και συνεχίζετε να ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.3.    Μοιράζετε το μείγμα στα ειδικά φορμάκια για γλυκά, γεμίζοντας κατά τα 2/3 γιατί θα φουσκώσουν με το ψήσιμο.4.    Τα ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο για 10′-12′ . Αφήνετε να κρυώσουν, τα ξεφορμάρετε και τα γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη.