«Άσχετη ή αδιάφορη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης;»

Τι αναφέρει ο Σταύρος Αραχωβίτης για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο

Φαίνεται ότι μετά την πρόσφατη συνέντευξή μου στην εφημερίδα “Documento,” η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων άρχισε να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τους Έλληνες αγρότες και την γεωργική παραγωγή.

Αφότου έθεσα στο άρθρο μου, ένα προς ένα, τα επίδικα ζητήματα που αφορούν στο Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας μας, η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ στην εκπνοή του χρόνου κυριολεκτικά, καλό είναι να καταλάβει ότι εκτός από τις φιέστες υπάρχουν και οι ΘΕΣΜΟΙ.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πρόκειται τελικά να καταθέσει ένα Στρατηγικό Σχέδιο που, με τη λαϊκή δυσαρέσκεια να γιγαντώνεται, δεν θα κληθεί να εφαρμόσει η ίδια. Η αδυναμία και η ανικανότητα αποτυπώνονται τόσο στην πρόσφατη χειρότερη πληρωμή όλων των εποχών, όσο και στην αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας.

Ο αγροτικός κόσμος γνωρίζει πλέον ότι, όπως και τα άλλα μεγάλα ζητήματα που χαρακτηρίζονται μόνο από παταγώδη αποτυχία, έτσι και οι δυσμενείς επιπτώσεις που θα επιφέρει το Στρατηγικό Σχέδιο στην ελληνική γεωργία, φέρουν την υπογραφή της Κυβέρνησης της ΝΔ.