Κάλεσμα Αστέρα Βλαχιώτη για Τουρνουά Μπάσκετ και Παναργειακό

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναργειακό

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Παναργειακό.

Tην Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ. υποδεχόμαστε στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη τoν Παναργειακό με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει τον Αστέρα στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η τιμή του εισιτηρίου είναι δέκα (10) ευρώ, για φοιτητές η τιμή μειώνεται στα πέντε (5) ευρώ. Κατά την αγορά του φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης του Αστέρα στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας σε υγιή και αθλητικά πλαίσια.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη στηρίζει ενεργά το Παιδικό Τουρνουά Μπάσκετ!

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βλαχιώτη θα δώσουν το παρών στο παιδικό τουρνουά μπάσκετ που γίνεται την Κυριακή 16/2 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη για να στηρίξουν ενεργά την διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.
Καλούμε τους φιλάθλους του Αστέρα να γίνουν αρωγοί σε αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία.

Ένα διαφορετικό τουρνουά μπάσκετ πρόκειται να πραγματοποιήσει το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και των Ολυμπιονικών της Ελλάδας, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εκστρατείας για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής, οι Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης Αγοριών των ομάδων του Αστέρα Βλαχιώτη, του Άρη Σκάλας, του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνης και του Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη Σπάρτης θ’ αγωνιστούν για τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Στο τέλος, δε, του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Βολών “BIG SHOES Shooting Stars”.
Ταυτόχρονα, θα τιμηθεί ο καλαθοσφαιριστής κος Δημήτριος Παπανικολάου, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο χώρο του μπάσκετ.
Τέλος, κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αξία της συμμετοχής στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και να υποβληθούν στην απλή κι ακίνδυνη διαδικασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων, όταν βρεθεί εθελοντής συμβατός με παιδί που το έχει ανάγκη.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ” κος Παναγιώτης Λυμπέρης με το σύνθημα “ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ” καλεί τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ευρώτα να στηρίξουν την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών, ως ελάχιστη ένδειξη προσφοράς κι αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και ειδικά προς το παιδί.