Άσκηση ετοιμότητας ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ στο Διοικητήριο Λακωνίας (video)

Εντυπωσιακές εικόνες - Δηλώσεις στον FLY: Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας στην Πελοπόννησο κ.Λάμπρος Τζούμης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Θεόδωρος Βερούτη

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, στο κτήριο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας, πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας άσκηση ετοιμότητας για σεισμό με καταρρεύσεις κτιρίων και εγκλωβισμό ανθρώπων με την κωδική ονομασία <ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024>.
Στην άσκηση συμμετείχαν το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σπάρτης, το Ε.Κ.Α.Β., οι Εθελοντικές Ομάδες (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης/Παράρτημα Λακωνίας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός/ Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης, Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Λακωνίας), καθώς και οι εργαζόμενοι στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας.

Δηλώσεις στον FLY έκαναν ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας στην Πελοπόννησο κ.Λάμπρος Τζούμης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Θεόδωρος Βερούτης.

Δείτε το βίντεο του flynews