ΑΣΕ ΣΚΑΛΑΣ : Σήμερα οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο

Στις 23/12/2018 Κυριακή , ώρα 10 πμ στα γραφεία του ΑΣΕ ΣΚΑΛΑΣ καλείστε ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συνεταιρισμού με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Ο Συνεταιρισμός μας μετά από μια εξάχρονη περιπέτεια δικαστικών και διοικητικών εκκρεμοτήτων δικαιώθηκε και έλαβε όλες τις απαιτούμενες άδειες για να μπορεί να λειτουργήσει .
Σήμερα, είναι αναγκαίο με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες να αναδείξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και να προγραμματίσει μια διαδικασία εξόδου από την κρίση που προκάλεσε η εξάχρονη περιπέτεια του.
Ο Συνεταιρισμός μπορεί και οφείλει να είναι βασικό εργαλείο για την αναβάθμιση όλης της περιοχής μας. Οφείλει να προασπίσει τα δικαιώματα των παραγωγών , την παραγωγή τους, την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.
Αναγκαία προϋπόθεση η εύρυθμη , διαφανής , δημοκρατική και συμμετοχική λειτουργία του για να αποκτήσει το κύρος του ανάμεσα στους παραγωγούς και τους κατοίκους της περιοχής.
Την λειτουργία αυτή θα εγγυηθεί με τον πιο ισχυρό τρόπο η ουσιαστική συμμετοχή των ίδιων των παραγωγών συνέταιρων στο σύνολο των διαδικασιών του ΑΣΕ ΣΚΑΛΑΣ όπως αυτές ορίζονται με το καταστατικό .
Στη συνέλευση του συνεταιρισμού συμμετέχουν όλα τα μέλη του συνεταιρισμού , δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακός τακτοποιημένα μέλη.
Από το προσωρινό Δ.Σ. του ΑΣΕ ΣΚΑΛ