Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Ποια τα αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης για την Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Επαγγελματιών Εμπόρων Λακωνίας.

Μαζική ήταν η προσέλευση των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης, αφού το ποσοστό συμμετοχής άγγιξε το 70%, με τους ψηφίσαντες να υπερδιπλασιάζονται σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Μεγάλη ανανέωση υπήρξε στα πρόσωπα που εξελέγησαν στα νέα διοικητικά όργανα του Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται ως τακτικά μέλη οι Αργυρόπουλος Γεώργιος, Γκουβάτσος Γεώργιος , Σελίμος Σπυρίδων ,Μέγγος Θεόδωρος, Ζάβρας Νικόλαος., Κασδαγλάκης Χρήστος, και Τσαρούχας Βασίλειος.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέγονται οι Μπουτεράκου Αλεξάνδρα, Γεροντάκος Ανδρέας, Μπάρδης Δημήτριος και Κριμήτσου Δέσποινα.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται ως οι Γκουβάτσος Χρήστος, Αναστασόπουλος Κωνσταντίνος και Ορφανάκος Ευάγγελος.

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας (Ο.Ε.Β.Ε.Λ.) εκλέγονται οι Αργυρόπουλος Γεώργιος, Γκουβάτσος Γεώργιος, 3) Σελίμος Σπυρίδων, Μέγγος Θεόδωρος, Ζάβρας Νικόλαος, Τσαρούχας Βασίλειος Κασδαγλάκης Χρήστος, Κριμήτσου Δέσποινα , Γεροντάκος Ανδρέας και Μπάρδης Δημήτριος.

Οι νεοεκλεγέντες ευχαριστούν τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και τους τίμησαν με την ψήφο τους, δυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο τη φωνή του Συλλόγου και ισχυροποιώντας τη θέση του ως συνομιλητή στις διαβουλευτικές διαδικασίες με τους υπόλοιπους Φορείς.

Παράλληλα καλεί όλους τους συναδέλφους εκλεγμένους και μη να συμμετέχουν ακόμα πιο ενεργά στο Σύλλογο καταθέτοντας τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα σταθεί αρωγός σε όλους, συμμετέχοντας ενεργά στα δημόσια δρώμενα του τόπου μας προς όφελος των μελών του και της κοινωνίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο