Απλήρωτοι εργαζόμενοι στις ΤΟΜΥ της 6ης ΥΠΕ

Δεν έχει καταβληθεί η μισθοδοσία μας για τον μήνα Οκτώβριο 2021

Καταγγέλλουμε την αναλγησία και αδιαφορία απέναντι στους εργαζόμενους στις Τοπικές Μονάδες Υγείας της Δυτικής Ελλάδας (Τμήμα 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας), με αφορμή το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει καταβληθεί η μισθοδοσία μας για τον μήνα Οκτώβριο 2021.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας υπό καθεστώς έντονης εργασιακής πίεσης, όπου καλούμαστε ως στελέχη των πρωτοβάθμιων μονάδων υγείας, να συνδράμουμε τους πολίτες για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Από 1η Σεπτεμβρίου έχουν ανασταλεί όλες οι άδειες του προσωπικού που στελεχώνουν τις ΤΟΜΥ και έχουμε επιφορτιστεί με πρόσθετα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Αντί λοιπόν να ενισχυθεί
και να επιβραβευθεί με κάθε τρόπο η προσφορά μας, αντί να εκτιμηθεί ότι η εργασία μας είναι μοναδικό μέσο βιοπορισμού των οικογενειών μας, οι αρμόδιοι δεν επιδεικνύουν την στοιχειώδη πρόνοια για την εκπλήρωση των βασικών υποχρεώσεών τους απέναντί μας.

Η δέσμευση της 6η ΥΠΕ ότι η μισθοδοσία μας του μηνός Οκτωβρίου 2021 θα εξοφληθεί την 26 η Νοεμβρίου 2021 !!!!, αποτελεί και την τελευταία παραχώρηση που κάνουμε. Αθέτηση της δέσμευσης αυτής θα σημάνει ταυτόχρονα και την απαρχή κινητοποιήσεων που προγραμματίζουμε για να επιτύχουμε το στοιχειώδες. ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ !!!!

Η στήριξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, δεν γίνεται με ευχές και διακηρύξεις.

Απαιτεί πρώτα απ’ όλα ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ