Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θανάσης Καρλαύτης

Αποχώρησε από την παράταξη «Σπάρτη, Δήμος που μας Αξίζει», διαχωρίζοντας τη θέση του

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης,

με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την παράταξη «Σπάρτη, Δήμος που μας Αξίζει», διαχωρίζοντας τη θέση μου καθώς θεωρώ ότι δεν υπηρετούνται πλέον οι αρχές της δημοκρατικότητας, του θεσμικού σεβασμού και της συναπόφασης σε επίπεδο παραταξιακής λειτουργίας, παραμένοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος έως τη λήξη της θητείας μου, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, κ. Πέτρο Δούκα, τους Αντιδημάρχους και όλες και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη συνεργασία που είχαμε σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή.

Απευθυνόμενος με ειλικρινή σεβασμό προς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους, τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να τιμώ την ψήφο τους και ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, ενισχύοντας τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, όταν αυτές κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά ασκώντας δημιουργική κριτική σε πιθανές αστοχίες της, έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας.

Μετά τιμής
Αθανάσιος Καρλαύτης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος