Αγώνας Α’ Κατηγορίας Τυφεκίου Μεγάλου Διαμετρήματος (300 μέτρων)

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του -πολλές φορές- πρωταθλητή Γιάννη Νικολουδάκη του Αθλητικού Όμιλου Μάνης "Ο Νίκανδρος"

Την περασμένη Κυριακή 29 Μαϊου 2022 ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Τεγέας (Α.Σ.Ο.Τ.) μαζί με τον Σκοπευτικό Όμιλο “Πέλοψ” (Σ.Ο.ΠΕΛΟΨ) συνδιοργάνωσαν, στο πεδίο βολής του 11ου Συντάγματος Πεζικού, αγώνα Α’ Κατηγορίας Τυφεκίου Μεγάλου Διαμετρήματος (300 μέτρων).


Καθώς ο αγώνας αποτελούσε και πρόκριμα για την συμμετοχή των σκοπευτών στους Πανελλήνιους Αγώνες Τυφεκίου τον Σεπτέμβριο ήταν αναμενόμενο να προσελκύσει το ενδιαφέρον σε αυτό το τόσο δύσκολο αγώνισμα που δικαίως ονομάζεται “Ο Βασιλιάς” των σκοπευτικών αγωνισμάτων.


Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του -πολλές φορές- πρωταθλητή Γιάννη Νικολουδάκη του Αθλητικού Ομίλου Μάνης “Ο Νίκανδρος”, ο οποίος για άλλη μια φορά επισκέφθηκε την Τρίπολη δείχνοντας έμπρακτη εμπιστοσύνη στα σκοπευτικά σωματεία που συνεργάζονται, γνωρίζουν και διεξάγουν άρτια αυτό το απαιτητικό άθλημα.


Η διοργάνωση έρχεται σε συνέχεια των παλαιότερων αγώνων Τυφεκίου Μεγάλου Διαμετρήματος στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο, αν και σταμάτησε να διεξάγεται, άφησε πίσω έναν σημαντικό αριθμό αφοσιωμένων σκοπευτών που με την σειρά τους εμπνέουν και προετοιμάζουν την νεότερη γενιά από την οποία υπάρχουν πολλές ελπίδες.
Εκτός από τον Γιάννη Νικολουδάκη, που κατέλαβε την 1η θέση, την νικήτρια τριάδα συμπλήρωσαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος του Σ.Ο. Πέλοψ και ο Κωνσταντίνος Τρουπής του Α.Σ.Ο.Τεγέας.”