Αδωνις για Πολυτεχνείο: «Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα, αλλά στους γύρω δρόμους»

Στην άποψη ότι δεν υπήρχαν νεκροί στον χώρο του Πολυτεχνείου κατά την εισβολή του στρατού την 17η Νοεμβρίου 1973 επέμεινε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων όταν ρωτήθηκε στον ΑΝΤ1 για το αν στο παρελθόν είχε διατυπώσει την άποψη ότι δεν υπήρχαν νεκροί στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, προχώρησε σε μια μικρή αναδίπλωση.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να γίνει η συγκεκριμένη ιστορική συζήτηση, παραπέμποντας παράλληλα στο σχετικό αφιέρωμα της εφημερίδας Η Καθημερινή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO

«Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο, αλλά σε δρόμους γύρω από αυτό», πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα, την ημέρα τιμής και εορτασμού του Πολυτεχνείου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ακόμη μια επίθεση στην Αριστερά.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για υποκρισία της Αριστεράς, και συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 καθώς είχαν τοποθετηθεί αρνητικά για την εορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου επικαλούμενοι την πανδημία, ενώ «για τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο δεν έχουν πει τίποτα».

«Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.