Ναρκωτικά & κλοπές σε Λακωνία, Κορινθία, Αργολίδα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο αλλοδαποί υπήκοοι, Ρουμανίας, ηλικίας 20 και 30 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα,

μπήκαν σε κατάστημα-υπεραγορά ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και ένα άρωμα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά του καταστήματος. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω την 15.5.2015, είχαν αφαιρέσει ακόμη δέκα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, από το ίδιο κατάστημα.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 45χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε ένα ζευγάρι οπτικών (γυαλιά ηλίου), από προθήκη καταστήματος οπτικών ειδών.

Συνελήφθησαν, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 31 ετών αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων και ένα γεωργικό εργαλείο. Επιπλέον, ο 31χρονος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία επίσης κατασχέθηκε.